Events

08 February

Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP 2019)

Friday 08 February 2019, 08:00am - 09 February 2019

CosmoCaixa, Barcelona / La Pedrera, Barcelona

En el Marc de la celebració de la BIENNAL CIUTAT I CIÈNCIA

Activitats febrer 2019 per a alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius

L’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) ha proclamat el 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics (AITP 2019), amb l’objectiu de celebrar la gènesi i el desenvolupament de la taula periòdica des del descobriment del sistema periòdic de Dmitri Mendeléiev, ara fa cent cinquanta anys.

Amb aquesta celebració es pretén, també, donar a conèixer el paper de la química en la recerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.  

8 de febrer de 2019 - Cosmocaixa, Barcelona

10 h: Col•loqui Química i salut. La química és la resposta

12 h: Col•loqui Emmagatzemar energia. Molt més que carregar el mòbil. Participació ICN2 , CSIC Professor Pedro Gómez- Romero, Novel Energy-Oriented Materials Group Leader

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia. Cal que envieu un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. especificant el títol de l’activitat, el dia i l’hora i el nombre d’alumnes que hi assistiran.

Per a consultar el web de l’AITP cliqueu aquí

En el web trobareu també recursos educatius adreçats a alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius així com, en l’apartat blog, articles de divulgació científica sobre la taula periòdica però també sobre el paper de la química en la recerca de solucions a reptes mundials, com ara el desenvolupament sostenible, el futur d’una energia neta, l’alimentació o la salut.

 

9 de febrer de 2019 . La Pedrera, Barcelona

12:30 hCol•loqui Nanociència i salut. Participació ICN2 , ICREA Reasearch Professor José A. Garrido, Advanced Electronic Materials and Devices Group Leader