Events

Our Partner: https://royalreelspokies.live/ - Royal Reels Australia. Immediate Flow Immediate Byte The Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia, and Steroids with its official English translation Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology and acronym ICN2.
28 April

Experiències personals d'Anna Navarro, una dona d'èxit en el món de la tecnologia

Thursday 28 April 2022, 10:00am

Cafè de la Recerca - EDICIO VIRTUAL  - REGISTRE AQUI

Organitzat per la Coordinadora Catalana de Fundacions - Comissio de Tecnologia i Recerca

Ponent: Anna Navarro - Coneixerem quin ha estat el seu viatge i què l'ha portat a ser escollida la dona més influent del món tecnològic per la revista nord-americana Analytics Insight el 2020, i l’executiva més admirada per la revista de negocis CIO Look el 2021.

PROGRAMA

  • 10:00 h. Benvinguda i presentació Presenta: Pere-A. Fàbregas. President de la Coordinadora Catalana de Fundacions
  • 10:10 h. Innovar en el dia a dia: qüestió de valor esperat i generat - Anna Navarro Vicepresidenta de Producte, Infraestructura Global, Mercats Internacionals i Globalització a ProCore Technologies. Durant els últims 30 anys, ha dirigit equips de globalització a les principals empreses tecnològiques de Silicon Valley.
  • 10:40 h. Debat amb el públic assistent Modera: Antonio Álvarez. Director de la Fundació CIT-UPC i membre de la Comissió de les Fundacions de Tecnologia i Recerca de la CCF.
  • 11:00 h. Fi de l'acte